more from
Songcrafter Music

Måneskitser

by Roar Amundsen

/
 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Måneskitser via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 7 days

    100 DKK or more 

   

 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

    64 DKK  or more

   

1.
Kamel Kamel 03:31
2.
Mols I Maven 03:26
3.
4.
5.
Hvis Bare 02:25
6.
7.
8.
Hvem Mon? 02:48
9.
Du og Jeg 03:25
10.
11.

about

Albummet Måneskitser består af elleve numre plukket fra en bruttotrup på omkring 70. Sangene er  skrevet i perioden 2004-10 i sene nattetimer hjemme eller i de smukke, gamle rum på Engelsholm Slot, hvor Roar Amundsen har undervist i sangskrivning siden 2007.

Roar skriver nærværende og ligefremme, danske sange, der trækker veksler på både højskolesangbogen og navne som Sebastian, Alberte, Teitur, The Beatles og CV Jørgensen samt lyrikere som Benny Andersen, Halfdan Rasmussen og Frank Jæger.

På tekstsiden er eftertænksomheden i fokus, og det musikalske univers er en blanding af pop, vise og folk med et klart akustisk udgangspunkt.

Måneskitser er indspillet og produceret i København i samarbejde med Tobias Stenkjær og med besøg fra en række musikalske venner, herunder Julie Maria, Kasper Foss og islandske Helgi Jonsson. Et par af teksterne er skrevet i samarbejde med digteren Dy Plambeck, mens resten er skrevet og komponeret af Roar Amundsen selv.

credits

released November 17, 2010

license

all rights reserved

tags

about

Roar Amundsen Horsens, Denmark

Roar kan noget med ord og noget med mennesker. Han fanger den store fortælling i det lille øjebliksbillede, og formidler det i mødet mellem musik og tekst på en måde, der kryber ind under huden på lytteren. Hans sange trækker veksler på både højskolesangbogen og navne som Sebastian, Teitur, The Beatles og CV Jørgensen, samt lyrikere som Benny Andersen, Halfdan Rasmussen og Frank Jæger. ... more

contact / help

Contact Roar Amundsen

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Roar Amundsen, you may also like: